Thursday, June 30, 2022 (11 am - 3:30 pm)

AGGIORNAMENTO PERMANENTE
IN PERSON
Prosciutto di San Daniele: enhancing excellence in a sustainable and innovative way

Consorzio Del Prosciutto Di San Daniele Via Ippolito Nievo, 19 - 33038 SAN DANIELE DEL FRIULI (UD)

Prosciutto di San Daniele is one of the ambassadors of Made in Italy in the world. A gastronomic product capable of reinventing itself and finding new spaces in the international market thanks to a prudent and modern management, of both the product and the promotion.
 
The preservation and modernization of an Italian excellence provides food for thought that go well beyond the sector to which they belong, providing a model for the recovery and renewal of other companies, based on strong heritage and beyond. A re-invention based on adapting to consumer habits, on innovation and capable of responding to the challenge of sustainability.
 
In the charming old town of San Daniele del Friuli, participants will be able to confront the architects of this success coordinated by the Prosciutto di San Daniele Consortium. They will also have the opportunity to visit a ham factory, learning the secrets of production and seasoning, as well as the basis of the analysis of the product through a pleasant moment of tasting.

Speakers

Bruno Bertero

Direttore Marketing, PromoTurismo Friuli Venezia Giulia

Mario Cichetti

Direttore Generale, Consorzio del Prosciutto di San Daniele

Nicola Sivilotti

Responsabile Comunicazione e Marketing, Consorzio del Prosciutto di San Daniele

Programme

June 30, 2022
11 am - 12:30 pm Speech by the Consorzio del Prosciutto di San Daniele and Promoturismo Friuli Venezia Giulia
12:30 pm - 1:30 pm Networking lunch and tasting
1:30 pm - 2 pm Transfer
2 pm - 3:30 pm Guided tour

Meeting documents

Nota informativa

AGGIORNAMENTO PERMANENTE
IN PERSON
Prosciutto di San Daniele: enhancing excellence in a sustainable and innovative way

Nota informativa

Kit

AGGIORNAMENTO PERMANENTE
IN PERSON
Prosciutto di San Daniele: enhancing excellence in a sustainable and innovative way

Kit

Documents

<cite><small><i>AGGIORNAMENTO PERMANENTE</i><br></small></cite><data><small>IN PERSON<br></small></data>
Prosciutto di San Daniele: enhancing excellence in a sustainable and innovative way

I risultati della strategia di comunicazione del Consorzio del 2021

Prosciutto San Daniele

<cite><small><i>AGGIORNAMENTO PERMANENTE</i><br></small></cite><data><small>IN PERSON<br></small></data>
Prosciutto di San Daniele: enhancing excellence in a sustainable and innovative way

Petrini (Slow Food): «Serve un cambio di paradigma. Attenzione all'economia locale, non all'online»

Alessandra Capozzi

Il sole 24 ore

<cite><small><i>AGGIORNAMENTO PERMANENTE</i><br></small></cite><data><small>IN PERSON<br></small></data>
Prosciutto di San Daniele: enhancing excellence in a sustainable and innovative way

Il Prosciutto San Daniele Dop cresce più del comparto e migliora le esportazioni

Giorgio dell'Orefice

Il sole 24 ore

<cite><small><i>AGGIORNAMENTO PERMANENTE</i><br></small></cite><data><small>IN PERSON<br></small></data>
Prosciutto di San Daniele: enhancing excellence in a sustainable and innovative way

Position Paper - La Roadmap del futuro per il Food&Beverage: quali evoluzioni e quali sfide per i prossimi anni

The European House - Ambrosetti

<cite><small><i>AGGIORNAMENTO PERMANENTE</i><br></small></cite><data><small>IN PERSON<br></small></data>
Prosciutto di San Daniele: enhancing excellence in a sustainable and innovative way

Position Paper - La (R)evoluzione Sostenibile della filiera agroalimentare italiana

The European House - Ambrosetti , Antares Vision , Coca-Cola HBC Italia , Levissima , Nestlé , Schneider Electric